У Харкові чоловіка збив автокран. Про це розповіли в прес-службі поліції Харківської області.

Повідомляється, що 13 серпня, в Харкові по вулиці Киргизькій сталася ДТП в результаті якої постраждав 35-річний чоловік.

Читайте Знай в Google News!

Попередньо встановлено, що водій вантажного автомобіля "КрАЗ — 250" скоїв наїзд на місцевого жителя, який переходив проїжджу частину поблизу пішохідного переходу.

В результаті ДТП 35-річний чоловік отримав тілесні ушкодження. На місце події прибула швидка допомога, яка госпіталізувала потерпілого до Харківської міської клінічної лікарні.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На місце події також прибули поліцейські. Факт події зареєстрований в єдиному обліку заяв і повідомлень Слобідського відділу поліції. На даний час з'ясовуються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди

Інформації про класифікацію даного ДТП не повідомляли.

Автокран збив чоловіка, фото: поліція Харківської області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Львівщині водій позашляховика застряг у річці Дністер під час переправи. Рятувальники за допомогою лебідки змогли витягнути автомобіль на берег.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на трасі Київ-Харків перекинулася вантажівка, яка перевозила курячі яйця. Водій не впорався з керуванням і автомобіль перекинувся на бік. На щастя, в результаті ДТП ніхто не постраждав.

Також, "Знай.uа" писав, що у смертельній ДТП На Франківщині в селі Перегінське звинувачують водія Mercedes Vito, жителя сусіднього села Закерничне.