У Харкові 16-річний юнак випав з вікна на 9 поверсі. Зараз він знаходиться в лікарні.

Про це повідомила пресслужба поліції Харківської області.

Як стало відомо, то 11 серпня о 15:52 до поліції зі служби 102 надійшло повідомлення про те, що неповнолітній випав з вікна квартири на 9 поверсі по вулиці Коломенській у Шевченківському районі Харкова.

На місце події виїхали керівники, слідчо-оперативна група та поліцейські сектору ювенальної превенції Шевченківського відділу поліції.

В даний час встановлюються всі обставини події. Постраждалий підліток з численними травмами доставлений в лікарню.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадавши, у Харкові на 22 з вікна випав чоловік і приземлився на дах припаркованого авто. За попередніми даними, чоловік наклав на себе руки.

За адресою його проживання в паспорті була виявлена передсмертна записка. За словами родичів, чоловік неодноразово намагався вкоротити собі віку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові син викинув літнього батька з вікна-лежав на землі і благав про допомогу

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі 4-річний малюк став жертвою москітної сітки-летів вниз з 8-го поверху

Також «Знай.иа " писав, що У Запоріжжі жінка повисла з балкона на 9 поверсі, базікала ногами і благала про допомогу-очевидці в жаху