Сьогодні в Харкові відбулося НП. На Культури, 22 з вікна випав чоловік і приземлився на дах припаркованого авто.

Про це повідомили очевидці у групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

"Тільки що на Культури 22б тип випав з вікна і приземлився на дах тачки",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Про стан харків'янина - не повідомляється. Офіційна інформація перевіряється.

Нагадаємо, в Харкові під час відкриття нової фотостудії на території заводу ім. Шевченка, загинула фотограф Галина Карацюба.

"Вчора під час відкриття фотостудії Darkloft загинула фотограф! Всупереч заборонам залишати територію студії, дівчина проникла далеко за огороджену територію на заводі Шевченка і впала в шахту. Без мами залишилася неповнолітня дочка..." - повідомляє телеграм-канал.

Дівчина відійшла від огородженій території і залишила межі фотостудії, після чого впала в шахту і розбилася на смерть.Інцидент стався на території заводу, куди дівчина вирушила самовільно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Кривому Розі з вікна багатоповерхівки випала 2-річна дівчинка. За попередньою інформацією, дворічна дівчинка вийшла на балкон квартири на другому поверсі, де стояв стілець. Вона на нього залізла і випала з відкритого вікна.

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові зневірений чоловік зробив крок у безодню - медики борються за покалічене життя.
Чоловіка з численними травмами доставили в найближчу лікарню

Також «Знай.ua» писав, що Під Дніпром малятко полетіла в прірву зі страшної висоти замріялась на вікні, а прокинулась в реанімації. У Кривому Розі з вікна випала 6-річна дівчинка