У Харкові пасажири трамвая влаштували сварку з кондуктором, справа дійшла до бійки і навіть травм. Про ситуацію розповіла спільнота "Хсалтівка" у Facebook.

Очевидці інциденту розповіли, конфлікт стався між пасажирами і кондуктором. Пристрасті розпалилися до того, що кондуктор штовхнув одного з пасажирів. Чоловік влетів у вікно трамвая і вибив його.

Тепер у вагоні зяє Дірка замість скла, а рух трамваїв зупинився. На фото видно, що в одному з вагонів немає скла, а інші стоять у довгій черзі і чекають, коли відновитися рух. У чому полягав конфлікт залишається невідомим.

Варто нагадати, Знай писав про те, що в Києві громадський транспорт незважаючи на старання влади залишає бажати кращого. Так кияни засікли тролейбус, у якого колеса триматися на чесному слові і на 4 болтах і гайках замість покладених 10. Це сильно обурило користувачів мережі і стало подом для гнівних коментарів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Києві жінка влаштувала скандал у маршрутці. На зупинці водій набрав потрібну кількість пасажирів, а жінці місць у салоні не вистачило. Її ввічливо попросили вийти, щоб не платити штраф, але вона відмовилася. Сперечання тривали ще 20 хвилин. Поки один з пасажирів не вийшов з автобуса. При цьому жінка не побачила нічого ганебного у своєму вчинку і з гордістю сіла на місце, що звільнилося.

Нещодавно Знай передавав, що львів'яни обурилися нестачею громадського транспорту в місті. У місті не вистачає транспорту, в тому числі і маршруток. Люди змушені годинами простоювати на зупинках і їздити в переповнених автобусах. В результаті городяни не витримали і написали петицію меру, в якій зажадали збільшити кількість транспортних засобів на вулицях.