Департамент житлового господарства Харківської міської ради хоче купити насіння газонної трави за 199 000 гривень.

Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі публічних закупівель ProZorro, пише KHARKIV Today.

Згідно з документацією тендеру, всього планують придбати 800 кілограмів насіння.

Це буде суміш насіння: лугового тонконога, червоної овсяниці і газонного райграсу.

Замовник вимагає, щоб насіння було врожаю 2019 року і хорошої якості, під час транспортування їх повинні перевозити в мішках по п'ять кілограм.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"У суміші насіння газонних трав не повинно бути насіння і плодів карантинних бур'янів, шкідників і збудників хвороб, що має бути підтверджено карантинним сертифікатом, який надається при поставці товару замовнику",- написано в документації.

Початок аукціону заплановано на 25 серпня. Заявки можна подати до 21 серпня.

Газон у дворі, скріншот: YouTube
Газон у дворі, скріншот: YouTube

Нагадаємо, парк ім. Горького планує витратити 125 000 гривень на виступи музикантів-інструменталістів у великій альтанці поруч з озером на території парку.Інформація про це розміщена на сайті публічних закупівель Prozorro.

Оголошена вартість закупівлі - 125 тис.грн. Виступи повинні проходити біля великої альтанки біля озера в парку. Всього планується 24 виступи з 15 серпня по 1 Листопадна 20020 року, концерти триватимуть по дві години, проходити вони будуть по суботах і неділях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові дружок Кернеса попався на "лівих" мільйонах-дорвався до корита

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків терпить десятиліття війни між Кернесом і Фельдманом: як починалася " битва титанів"

Також «Знай.иа " писав, що Разумков у Харкові "зашифрував" ім'я суперника Кернеса на виборах, у Зеленського кидають жереб: "їх багато..."