Народний депутат Олександр Фельдман (ОПЗЖ) вважає наклепом звинувачення Кернеса з приводу його причетності до підпалу техніки на місці будівництва дороги через "Барабашово".

Про це нардеп повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

"Як я і обіцяв, подав у суд позов про захист честі і гідності з приводу поширеного Кернесом заяви про те, що ніби я організував підпалив будівельної техніки. За наклепницькі і явно політично вмотивовані слова доведеться відповідати",- повідомив Фельдман.

Фельдман заявив, що не стане вимагати матеріальної компенсації, оскільки вважає, що "Кернес боязко заховався за Харківською міськрадою та підписав заяву його ім'ям".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я не став вимагати матеріальної компенсації. Адже її довелося б виплачувати з міського бюджету, тобто з кишені харків'ян. Але спростування неправдивої інформації ми обов'язково доб'ємося. Це важливо, адже безкарність породжує вседозволеність, а це почуття нинішньої міської влади і так притаманне в надлишку",- підсумував нардеп.

Нагадаємо, мер Харкова Геннадій Кернес звинуватив депутата Олександра Фельдмана у причетності до підпалу будівельної техніки біля станції метро "Київська".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Фельдман підклав Кернесу свиню перед виборами: "Йду в мери Харкова"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Дружок Світличної Булах мітить в крісло Кернеса - слідом за Фельдманом

Також «Знай.ua» писав, що На крісло Кернеса поклав око дружок Світличної Черняк - слідом за Фельдманом