У Харкові на дитячому майданчику на проспекті Людвіга Свободи красується величезна яма, яку залишили комунальники пару місяців тому.

Про це розповіли очевидці у групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Цю яму вже встигла облюбувати місцева дітвора. Діти сидять над "прірвою" звісивши ноги, чим піддають свої життя небезпеці.

"Х**іі Тепломережі розкопали труби пару місяців тому на дитячому майданчику по пр. Людвіга Свободи 36, 36а. Діти довіряють справам і ростуть успішними харків'янами, звісивши ноги над ямою",- написав автор.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

" Відкрили театр юного срителя", " Щас такий час, що ця яма - найцікавіше, що сталося за рік у житті цих дітей!", "та гаразд!раніше році були розкопані,а ми малими бігали за ним,і нічого,всі живі-здорові!)а за тривалість згоден,не пробували звернутися в жек!??))",- жартували харків'яни під фото.

Коли комунальні служби виправлять свій "косяк" - залишається невідомим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес закатав мільйони в яму - у Харкові новенький асфальт "помер" від відра води

Як повідомляє портал «Знай.ua» Комунальники Кернеса "випарувалися" під час великої зливи: "Вміють, можуть!"

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові розслідують трагічну загибель комунальників, чотири тіла знайшли в колодязі