У Харкові сталася трагічна ПОДІЯ. В половині третього дня на Безлюдівці на території очисних споруд четверо співробітників «Харківводоканалу» отруїлися аміаком.

Подробиці трагедії повідомила пресслужба поліції в Харківській області.

Повідомлення про подію надійшло в Основ'янський відділ 27 липня близько 14:15 від працівника комунального підприємства. Він повідомив, що під час ремонтних робіт на проспекті Гагаріна загинули четверо працівників.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Як з'ясували поліцейські, на території мулових полів міських очисних споруд один з працівників втратив свідомість і впав у колодязь. Йому намагалася допомогти троє колег – двоє чоловіків і жінка.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В результаті інциденту чотири людини загинули на місці події від отруєння аміаком. Попередньо, працівники були без засобів індивідуального захисту.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Інформація внесена в Єдиний облік. В даний час за вказаною адресою працює слідчо-оперативна група. Всі обставини події встановлюються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові трагічно загинув комунальник: зварився заживо, все в окропі

Як повідомляє портал «Знай.ua» На Тернопільщині на робочих заводу обрушилися тонни цукру - покалічених людей рятують у реанімації

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові загинула красуня з фотоапаратом, розкрито моторошні деталі: "Не чула"