У Харкові засудять трьох комунальників за загибель колеги при аварії на теплових мережах.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Харківська прокуратура направила обвинувальний акт стосовно трьох співробітників комунального підприємства. Їх дії призвели до загибелі робітника підприємства. Справу передано в суд.

Варто нагадати, що в березні 2019 року в Харкові сталася аварія на теплових мережах. Через це кілька житлових будинків міста залишилися без теплопостачання. Щоб усунути неполадки, на місце події виїхала чергова бригада працівників КП.

Правоохоронці з'ясували, що не переконавшись в тому, що гаряча вода перекрита і не переконавшись у відсутності тиску в системі, один з робітників підприємства почав проводити ліквідацію. Але раптово, напір гарячої води ринув на робітника. Через порушення керівниками правил робіт з підвищеною небезпекою один із слюсарів комунального підприємства загинув, а інший отримав тілесні ушкодження.

Ілюстративне фото


Трьом працівникам зазначеного комунального підприємства було повідомлено про підозру у ч. 2 ст. 272 КК України. За це їм загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на термін до 8 років.

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата Київської обласної ради та вбивство його сина: хлопцям трохи більше 20-ти років, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.