У Харкові у "чорнобильській" лікарні з пацієнтами, у яких діагностовано коронавірус, працює більше 50 чоловік медпрацівників. У той же час лікарні потрібні молодші медсестри.

Про це розповіла директор диспансеру Ірина Пирогова, пише "Суспільне".

За її словами, медперсоналу для роботи з хворими COVID вистачає.

медики, скріншот з відео
медики, скріншот з відео

"У нас зараз працюють випускники Куп'янського медичного училища, з Вовчанська - дві медичні сестри і два інтерна. Більше 50 медиків. У нас повністю укомплектований диспансер лікарями - це анестезіологи, терапевти. Ми зараз потребуємо хоча б в 10 молодших медичних сестер, а так - працюємо у нормальному режимі. Залишилися люди, які дійсно хотіли працювати. У нас до них нарікань немає", - сказала Пирогова.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, наприкінці червня в "чорнобильську" лікарню почали відправляти хворих з COVID-19, щоб розвантажити інфекційну лікарню. Тоді чорнобильці, які мають там лікуватися, вийшли на протести. Після цього із 70 медиків залишилися тільки 15, інші звільнилися. За місяць диспансер радіаційного захисту прийняв 80 пацієнтів з коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янин з китайським вірусом зазирнув смерті в очі: "Чекав швидку три години, молився"

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Харків звезли важко поранених героїв з Донбасу - контузії, понівечені осколками тіла

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові битися з китайським вірусом будуть юні медики: "Ми не боїмося"