Представники "Блоку Кернеса - Успішна Харківщина" передали жительці Краснограда Харківської області гуманітарну допомогу, яка насправді надійшла від Червоного Хреста.

На сторінці "Блок Кернеса — Успішна Харківщина" у Facebook опублікували фото, як "активісти" вручають гуманітарну допомогу пенсіонерці. На коробках, які вони передали, були наклейки організації Червоний Хрест.

На це звернув увагу депутат Харківської міськради Ігор Черняк, про що він написав у себе в Facebook.

"Бачив-бачив, але такого не бачив. Мешканці Краснограда Харківської області представники "Блоку Кернеса - Успішна Харківщина" передали гуманітарну допомогу. І все б нічого, але гуманітарка ця з наклейками від Червоного Хреста... Геннадій Кернес, невже всі заощадження пішли на борди, що тепер доводиться "левачити" чужою гуманітаркою?", — написав Черняк.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Організація Червоний Хрест відреагувала на повідомлення депутата і повідомила, що проведе службове розслідування цього випадку.

"З боку Червоного Хреста України буде проведено службове розслідування з цього приводу. Червоний Хрест України є неупередженої, нейтральної та незалежної організацією, мета і завдання якої мають виключно гуманітарний характер і полягають в тому, щоб надавати допомогу людям, які найбільше цього потребують. У своїй діяльності ми дотримуємося нейтральності, тобто ми поза політикою і не підтримуємо політичні партії",- прокоментували ситуацію представники Червоного Хреста.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Фельдман підклав Кернесу свиню перед виборами: "Йду в мери Харкова"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кернес подарує харків'янам шикарний фонтан замість гречки - напружився перед виборами

Також «Знай.ua» писав, що Підготовче судове засідання по обвинуваченню мера Харкова Геннадія Кернеса і його охоронців Віталія Блинникова і Євгена Смицкого в тортурах двох активістів Евромайдана перенесли в сьомий раз