Начальник Головного управління Нацполиции в Харківській області Валерій Сокуренко розповів, що екс-радник Кернеса Юрій Санін був п'яний в момент скоєння ДТП з чотирма постраждалими. Про це він розповів в ефірі програми «Відображення».

Сокуренко пояснив, що існує наказ про те, що всіх учасників ДТП після госпіталізації потрібно перевірити на наявність алкоголю, наркотиків або інших психтропных речовин в крові. Після цього головний поліцейський Харкова розповів, що йому доповіли про те, що у Саніна крові виявили алкоголь.

Після цього Сокуренко зазначив, що поліцейські вивчили результати медичної експертизи, в яких вказувалося стан потерпілих. Вони отримали легкі тілесні травми і пошкодження.

Матеріали справи були передані патрульної поліції і Сокуренко не знає, чому вони не склали адмінпротокол по статті 130 Купап. З даного питання ведеться службове розслідування. Також головний поліцейський області заявив, що призначив службове розслідування з приводу ДТП. Сокуренко впевнений, що незабаром будуть відомі подробиці. Крім того, він заявив, що справедливість переможе і Санін понесе відповідальність по 130 статті.

Варто нагадати, що у червні 2020 року в Харкові сталася ДТП, учасником якого став колишній радник Кернеса Юрій Санін. Він на своєму автомобілі збив 4 людей, а після цього закрився в салоні. Як з'ясувалося, Санін допустив зіткнення з двома машинами, які в цей час стояли на світлофорі. Постраждалих доставили в лікарню, а після діагностики і надання допомоги відпустили додому. На Юрій Саніна не заводили кримінальну справу, а справи передали патрульної поліції.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В день аварії винуватець відмовився проходити перевірку на наявність алкоголю в крові. Також він відмовився здавати кров і в лікарні, куди його привезли після ДТП. Лікарі лікарні, куди привезли колишнього радника мера Харкова розповіли, що він бився і вів себе неадекватно.

Знай розповідав, що в Харкові мешканці небезпечного перехрестя попросили поліцію і місцеву владу поставити світлофор.