У Харкові мешканці ЖК Салтівський просять поставити їм світлофор на небезпечному перехресті.

Про це написали в групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Як стало відомо з повідомлення, то жителі ЖК вже тричі збирали підписи на встановлення світлофора, але толку від цього не було ніякого.

Як скаржаться люди, то житловий комплекс знаходиться біля виїзду з міста і там активний потік автомобілів і пішоходів теж не менше. Харків'яни впевнені в тому, що світлофор там вкрай необхідний і "вирішив би дані проблеми"

"Мешканці новобудов комплексу РК Салтівський, що поруч з перехрестям на 602 де було ДТП, збирали підписи за світлофор вже рази 3 і відправляли Гепуциану. Толку 0. Светафора немає, при тому що це виїзд з міста, там і машини їдуть досить швидко і пішоходи йдуть слідом один за одним. Світлофор вирішив би дані проблеми",- поскаржилися харків'яни.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

" Там скрізь світлофори, просто бидла потрібно швидше в АТБ за пивасом збігати", " Там і так світлофори через кожні 10 метрів.Краще паркан поставити щоб де попало не переходили!", "На*уй там той світлофор?! Не потрібно ї**ом клацати і рухатися згідно пдр - буде Вам щастя! ", " нехай краще тунель викопають)", " Вирішити можуть тільки гроші. А грошей для цього немає",- по-різному коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові на водіїв відкриється "полювання" - з'являться сотні видеоловушек

Як повідомляє портал «Знай.ua» Обіцяні Кличко розв'язки перетворилися в "довгобуди": експерти розповіли про "корумпованих" пріоритети і шантажі заради ТЦ

Також «Знай.ua» писав, що У Києві п'яний лікар влетів між двох машин на світлофорі, накачавшись спиртом - "лікував вірус"