Увечері в понеділок 8 червня у Харкові на проспекті Перемоги 64 сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій зіткнулися відразу три машини. Четверо людей були госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості. Про це пише "ХС | Харків".

В повідомленні Телеграм-каналу зазначається, що ймовірний винуватець аварії на якийсь час закрився в машині. За попередньою інформацією це був колишній радник мера Харкова Юрій Санін, який очолював міське управління земельних ресурсів.

У Харкові колишній радник Кернеса потрапив в аварію Фото: скріншот

На місці події Санін відмовився проходити огляд на наявність алкоголю в крові. Його доставили в лікарню, щоб він здав аналіз крові для визначення кількості алкоголю в крові. Однак потенційний винуватець серйозного ДТП відмовився і поїхав. При цьому лікарі на відео, знятому активістами в лікарні, кажуть, що Санін вів себе неадекватно.

🚨Юрий Витальевич, как принято в подобных ситуациях, отказался продуваться в драгер. Его привезли в неотложку для сдачи анализов на алкоголь, но он устроил кипишь с активистами. В итоге анализы сдавать тоже отказался и уехал из больницы.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door ХС • Харьков op Maandag 8 juni 2020

На фото з місця події видно, що біла машина, в якій імовірно перебував Санін розбита. Зім'ятий Капот. Навколо місця аварії зібралися люди, які спостерігають за подіями.

Колишній радник Кернеса потрапив у ДТП Фото: скріншот

Варто нагадати, що в Харкові тролейбус на ходу отримав пошкодження колеса. Пасажири в салоні не постраждали, але на місці, де залишився стояти транспорт ускладнений рух. Колесо, що отримало пошкодження не стало причиною серйозних аварій.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові у тролейбуса вибухнула колесо на ходу.

Знай повідомляв, що кернес відкриває нові тролейбусні маршрути у Харкові. Вже опубліковані карти.

Нещодавно Знай передавав, що в Мінрегіоні прийняли рішення поділити Харківщину на нові райони.