У Харкові городяни повідомили про непередбаченої ситуації, яка трапилася з тролейбусом. Як виявилося, у транспортного засобу лопнуло колесо. Про подію розповів Телеграм-канал Віха (Харків).

На щастя, водію вдалося утримати транспортний засіб на проїжджій частині, а пасажири не отримали травми. Пізніше стало зрозуміло, що у тролейбуса 31 маршруту вибухнуло колесо. Інцидент стався на перетині Гвардійців Широнінців та Ювілейному. Після події тролейбус залишився стояти на місці, що ускладнює рух автомобілів.

Не так давно у Харкові невідомий пустив кулю в тролейбус, в якому їхали люди. Постріл був зроблений, швидше за все, з пневматичної гвинтівки. Інцидент стався в районі вулиці Гвардійців Широнінців. В неприємності потрапив 31 тролейбус маршруту, який прямував по вулиці Наталії Ужвій у бік проспекту Ювілейного. Водій транспортного засобу розповів, що був чутний бавовна і тріск скла. Вікно не вилетіло, але сильно растрескалось. Пасажири не постраждали.

На Харківщині трегически загинув молодий поліцейський. Він розбився в аварії, яка сталася в Люботині ще 5 червня. За життя молодої людини боролися лікарі дві доби. Машини зіткнулися після того, як поліцейський вирішив обігнати машину, що йшла попереду. У лобовому зіткненні з позашляховиком він отримав важкі травми і був затиснутий металевими конструкція власного автомобіля.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові невідомі обстріляли тролейбус з пасажирами в салоні.

Знай повідомляв, що в Харкові після ДТП помер 19-річний поліцейський.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові невідомий розпилили сльозогінний газ в салоні трамвая.