В одній з харківських лікарень помер 19-річний поліцейський, який два дні тому в автомобільну аварію. Інцидент стався в п'ятницю, 5 червня. Дві доби лікарі робили все можливе для того, щоб молодий чоловік вижив. Однак Бабаджан Керімов помер. 7 червня молодий чоловік помер від отриманих травм.

У Харкові поліцейський загинув в ДТП Фото: ТГ-канал Салтівка

В патрульній поліції повідомили, що аварія сталася під Харковом у місті Люботин на вулиці Слобожанської. Зіткнення сталося між автомобілями ВАЗ (в ньому їхав поліцейський і його друзі) і позашляховиком Mitsubishi. 5 червня у молодої людини був вихідний, тому він проводив його з друзями.

Після зіткнення троє молодих людей-пасажирів ВАЗ потрапили до лікарні, а водія довелося діставати з машини спеціальними інструментами, так як його затиснуло спотворених металом.

Машина покійного поліцейського Фото: ТГ-канал Салтівка

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Очевидці події розповіли, що ВАЗ пішов на обгін і в цей момент сталося зіткнення з позашляховиком, який їхав по зустрічній смузі. Молодий поліцейський отримав відкриті переломи ніг, перелом кісток тазу. Водії і пасажири позашляховика отримали нескладні травми – розсічення шкіри і удари.

Як стало відомо з посад у Телеграм-каналі Люботин Оперативний, аварія сталася близько 11 години дня на мікрорайоні Деркачова гора. Під час розблокування потерпілого поліцейського були викликані рятувальники, які розрізали метал автомобіля. Також молодій людині паралельно медики надавали допомогу.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові сталася аварія, в якій загинули поліцейські.

Знай повідомляв, що під львовм 17-річний молодий чоловік загинув, випавши з 9 поверху гуртожитку.

Нещодавно Знай передавав, що в києві молодий чоловік звів рахунки з життям.