Мер Харкова Геннадій Кернес взявся витрачати гроші з бюджету міста на новий транспорт. Жителям міста запропонували 7 нових тролейбусів маршрутів, які з'єднують віддалені райони. Про це пише Стіна.

У Харкові змінять існуючі маршрути громадського транспорту і відкриють нові. Для цього місто закупило нові тролейбуси з кондиціонерами і запасом ходу в 20 кілометрів. Тролейбуси виїдуть на маршрути вже наприкінці 2020 року. Транспорт буде курсувати в тестовому режимі кілька місяців.

На офіційному сайті міськадміністрації з'явилися карти маршрутів. Однак кінцеві зупинки можуть ще змінитися, так як ці карти ще будуть змінюватися. Запас ходу буде використовуватися не тільки для руху громадського транспорту через відключення електрики, але і для здійснення маршруту між вулицями, де немає контактної мережі.

Один з таких маршрутів прокладено П'ятихатки та площею Незалежності. На запасі ходу транспорт буде рухатися між Бєлгородським шосе і вулицею академіка Проскури до П'ятихаток і назад.

Перший маршрут тролейбусів у Харкові Фото: ВгородеХа

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ще один маршрут буде прокладений між Північною Салтовкой-5 — Східної Салтовкой.

Другий новий маршрут тролейбусів у Харкові Фото: ВгородеХа

Третій маршрут прокладуть від метро Індустріальна до залізничної станції Рогань.

Третій маршрут Фото: ВгородеХа

Четвертий маршрут проляже від метро Індустріальна до району Горизонт.

Четвертий маршрут Фото: ВгородеХа

П'ятий маршрут з'єднає селища Жихар з вулицею Університетська.

П'ятий маршрут Фото: ВгородеХа

Нагадаємо, Знай писав, що Харківську область у Мінрегіоні поділять на 8 районів.

Знай повідомляв, що в Харкові у тролейбуса вибухнуло колесо.

Нещодавно Знай передавав, що у Харкові невідомі обстріляли тролейбус.