Кримінальне провадження за фактом ДТП на проспекті Перемоги у Харкові за участі екс-чиновника Юрія Саніна не відкриватимуть — матеріали передадуть патрульній поліції.

Нагадаємо, аварія сталася у неділю, 8 червня близько 10 години вечора.Про це передає прес-служба поліції у Харківській області.

Правоохоронці попередньо встановили, що 61-річний водій автомобіля Mercedes C63 AMG проігнорував зупинку та допустив зіткнення з автомобілями Chevrolet Nubira та Mercedes E220, які стояли попереду на червоний сигнал світлофора.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Як стало відомо з повідомлення,то внаслідок ДТП травми отримали четверо людей: 53-річний водій, 23 і 22-річні пасажири Chevrolet Nubira та 16-річна пасажирка Mercedes-Benz E220. За даними поліції, потерпілих доставили у лікарню та після огляду лікарями їх відпустили.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Водій Mercedes C63 AMG — за інформацією джерел, це екс-начальник міського управління Держкомзему та екс-радник мера Харкова Юрій Санін Чоловік під час скоєння ДТП не постраждав, до того ж проходити алкотест на місці аварії відмовився.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

«Водій транспортного засобу Mercedes C63 AMG відмовився від проходження огляду на стан сп'яніння на місці, тому був доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги», — повідомили у поліції.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

На відеозаписах очевидців в YouTube з лікарні видно, що водій Mercedes C63 AMG не завжди тримався на ногах і періодично падав. Рідні водія намагалися його вгамувати, але той їх відштовхував.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Поліція спіймала "живого мерця" за кермом, правоохоронці не вірили своїм очам

Як повідомляє портал «Знай.uа» П'яному Єфремову тричі викликали швидку після смертельної ДТП

Також «Знай.uа» писав, що Юний українець влаштував "місиво" на польській дорозі – зняв номери і втік з місця ДТП