Харківська молодь продовжує "лоскотати" собі нерви небезпечним заняттям. Підлітки продовжують шукати відкриті дахи багатоповерхівок.

Про черговий інцидент повідомили в групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Як стало відомо з повідомлення, то компашка підлітків вже не вперше лазить на дахи, але в цей раз їм завадили і злякали.

На відеозапис потрапив один з учасників компанії. Хлопчик різко зліз із драбини, яка веде на дах і стрімко втік вниз по сходах.

"Всі ті ж підлітки, які лазили по даху будинку на 12 Квітня 4, сьогодні хотіли залазити на дах 5го будинку, але не встигли) Було чоловік 5, все успішно о***рались і втекли",- написав автор відео.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

" Хто не лазив по дахах по малолітці?
Х**ове дитинство у Вас було господа..", " автор ї**аніще. сподіваюся тебе з цього даху і скинуть вже не підлітки, а на даху відкриють кафе і поставлять басейн", " Біосміття - звичайне", " Пі**єц,їм і 12 років немає", " А какахи хто прибирав? Або вони в шорти?", "Я з 10 років по дахах тусив. Немає нічого краще", " Я б і зараз полазив",- коментували користувачі мережі.

Нагадаємо, в Телеграм-каналі «Х**вий Харків» з'явилося коротке відео одного з жителів спального району міста, який зняв на камеру, як молодь вилізла на дах дев'ятиповерхівки і там розважалася.

Як з'ясувалося, молоді та ризикові люди вилізли на дах будинку, розташованого за адресою Жасминовий бульвар, будинок 30. Автор відео написав: «Тупі малолітні р*вн*руфери на Жасміновому бульварі 30».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківські малолітки окупували дах багатоповерхівки, небезпечна розвага потрапило на камери - "Куди дивляться батьки?"

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Дніпрі п'яні підлітки "розбомбили" трамвай - камені і осколки по всьому салону. А їм весело

Також «Знай.ua» писав, що Киян потрясли малолітні руфери, які виперлись на вагон метро - "Відбиті наглухо"?