У Харкові п'ятирічна дівчинка загинула, випавши з вікна. Про це розповіли в обласному управлінні Національної поліції.

Наголошується, що трагедія сталася в суботу, 27 червня, у багатоповерхівці на проспекті Жуковського. У родині, крім загиблої дівчинки, виховується також однорічний братик.

За словами батька, вдень він поклав малюків спати і вийшов з дому, щоб принести води.

Матері в цей час не було вдома.

У поліції зазначають, що батько був відсутній не більше 15 хвилин – за цей час дівчинка встигла випасти з вікна на четвертому поверсі. На місце події відразу викликали бригаду швидкої допомоги, дитину госпіталізували. Однак лікарі не змогли врятувати життя дівчинки – травми виявилися занадто важкими.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зазначили, що батьки приїхали в лікарню пізніше, вже після того, як дівчинку госпіталізували близько 15:00. Дитина була на операційному столі через 12 хвилин після виклику, проте медики в цьому випадку виявилися безсилі врятувати постраждалу дівчинку.

Нагадаємо, що харківських студентів Політеху змушують виселитися з гуртожитку.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харківській "інфекційній лікарні для хворих COVID-19 вже не вистачає місць.

Також Знай.uа писав, що у харківських лікарнях відбуваються "Нові Санжари".