У Харкові, як і по всій Україні продовжується карантин, а з ним і масковий режим, зокрема, обов'язково носити маски в громадському транспорті і в місцях великого скупчення людей. Для того, щоб як можна більше людей не ігнорувало це правило, наприклад, у метрополітені поставили чергувати поліцейських. Принаймні, вони повинні стояти на своїх постах.

Але днями в мережу потрапило відео, яке виставили в групі ВІХА(Харків), як в харківському метро, на станції "Університет", хтось із пасажирів зняв короткий відеоролик, на якому не видно поліцейських, які повинні стояти на своєму посту біля турнікетів і "ловити" пасажирів без масок.

"Всупереч обіцянкам, поліція не перевіряє масковий режим в метро, станція Університет",- написали автори відео.

#НАМПИШУТ Вопреки обещаниям, полиция 👮🏻‍♂️ не проверяет масочный режим 😷в метро 🚇 🎥 станция Университет

Geplaatst door ВЕХА op Maandag 22 juni 2020

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Були там насправді копи, чи, може, вони відійшли і харків'яни просто потрапили в "потрібний" момент, або правоохоронців не було там взагалі - залишилося невідомим.

Інформація перевіряється.

Нагадаємо, в мережу потрапив ролик, який зняв один з пасажирів метро. Відео виставили в групі ВІХА(Харків) в соцмережі Фейсбук.

На відео можна помітити, як біля турнікетів стоять два правоохоронця і один з поліцейських ненадовго відволікся на свій мобільний телефон, але різко його прибрав і сховав, коли побачив, що його знімають.

Були поліцейському нудно або він вирішував важливі справи під час служби, залишилося невідомим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'ян запхали в убиті вагони електричок за подвійною ціною

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові молода поліцейська епічно зганьбилася в метро

Також «Знай.ua» писав, що У Києві чоловік одягнув сандалі поверх шкарпеток і прорізав дірки для пальців - "Шах і мат, модники"