Під Харковом, в Люботині прямо на проїжджій частині, хтось залишив відкритим люк.

Про це повідомили в групі ВІХА(Харків) в соціальній мережі Фейсбук.

Хто залишив відкритим люк і тим самим піддав людей небезпеці - невідомо. Адже в цю "пастку" може потрапити хто завгодно, що звичайний перехожий, що колесо проїжджаючого автомобіля і наслідки можуть бути плачевними.

"Просто на дорозі, на проїжджій частині, відкритий люк,Люботин",- написали під відео.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Просто на дороге, на проезжей части, открытый люк 🕳 Люботин

Geplaatst door ВЕХА op Vrijdag 19 juni 2020

Тому настійно рекомендуємо Вам дивитися завжди під ноги, адже небезпека може прийти звідти, звідки не чекали.

Нагадаємо, у Запоріжжі школяр впав у відкритий люк. Сталося це в понеділок, 15 червня на вулиці Задніпровська, що в Запоріжжі. дев'яти років Дитина впала у каналізаційний люк, і не змогла самостійно звідти вибратися.

Потім, коли її все ж підняли, виявилося, що хлопець не може самостійно пересуватися, і йому терміново потрібна медична допомога.

У дитини діагностували закриту травму грудної клітини, правого коліна, а також живота. На даний момент медики оцінюють його стан як стабільний, і його життю нічого не загрожує.