Стеля в харківському метрополітені за той період, поки був карантин встигла відсиріти і навіть почати підгнивати.

Фотографією відсирівшої стелі поділилися користувачі мережі у групі "Ху**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Така стеля "прикрашає" станцію "23 серпня". На фото можна помітити, що стеля не тільки відсиріла, але і на ній вже почали рости сталактити.

"За час карантину природа очистилася настільки, що на станції метро 23 серпня почали рости сталактити",- підписали фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, у Харкові показали, у якому стані зараз знаходяться державні медичні установи, зокрема, поліклініка Харківського заводу транспортного (ХТЗ). Відповідні фото опубліковані в телеграм-каналі «Віха (Харків)».

На оприлюднених знімках – давно не фарбовані, облізлі стіни лікарняних коридорів, застарілі і розтрощені меблі для відвідувачів, що залишилася ще з радянських часів. Інформаційні стенди та плакати, виготовлені вручну під трафарет, давно морально застаріли і не несуть ніяких актуальних для сучасного пацієнта даних. Багато з них злізли і порвалися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Таргани, грибок, розбиті вікна: українцям показали, в якому пеклі живуть їх діти

Як повідомляє портал «Знай.ua» Візитка Франківська "облізла" і поміняла колір - городяни терміново показали Марцинкиву

Також «Знай.ua» писав, що Харків'ян приголомшили фото з лікарні, "готової" до боротьби з епідемією, - "краще здохнути відразу"