На Харківщині сталася трагедія – чоловік отримав важкі травми після того, як потрапив під гвинт моторного човна. Правоохоронці та медики повідомили, що інцидент стався на березі водоймища Про це повідомляє Об'єктив.

Також стало відомо, що потерпілий був у стані алкогольного сп'яніння, коли стався інцидент. Його доставили в лікарню і надали допомогу.

У Харківському центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф розповіли, що випадки травматизму і укусів на берегах водойм почастішали після пом'якшення карантину і відкриття купального сезону. Також медики зазначили, що сприяє великій кількості травм і випитий алкоголь. Він же стає причиною утоплень. У загальній складності медики і рятувальники виїжджали на виклики 137 разів. У більшості випадків це були летальні випадки. Трьох людину медики успішно реанімували.

Варто відзначити, що почастішали випадки укусів змій. Повзучі гади накинулися на дитину під Харковом. В даному випадку також допомогу надавали медики екстреної медичної допомоги. Вони допомогли не тільки доставити дитину в лікарню, але і доставити противозмеиную сироватку.

Також у Харкові не дуалось допомогти жінці, яка померла в супермаркеті. Вона прийшла в магазин вранці і впала замертво на підлогу. Медики констатували смерть, а поліція обіцяє розібратися в причинах.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Харківщині змія вкусила 12-річного хлопчика.

Знай повідомляв, що в Харкові жінка померла на порозі супермаркету.

Нещодавно Знай передавав, що на Харківщині гриби переплутали весну з осінню.