В Харківській області підліток постраждав від укусу змії. Інцидент стався біля річки Уди в селищі Васищеве. Про це повідомляє KHARKIV Today з посиланням на директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашту.

Він розповів, що 12-річного хлопчика вкусила змія за нижню частину гомілки. Співробітники Центру доставили молодого чоловіка в дитячу лікарню, а потім організували перевезення противозмеиной сироватки.

За попередніми даними на хлопця напала гадюка, тому медики попросили місцевих жителів бути більш обережними, особливо біля води. Також медики ще раз нагадали про заходи безпеки на воді.

Нещодавно гадюка вкусила дівчинку прямо у дворі приватного будинку. Дитина грав, а плазун кинулася в атаку. Дитину доставили в найближчу лікарню. Медики оцінили її стан як критичний і поклали в реанімацію.

Також змії атакували і жителів Дніпра. В одній із зон відпочинку змія нападала на перехожих. Дівчина не стерпіла такої поведінки і викликала рятувальників, які відловили повзучу і вивезли подалі від людей.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Львівській області нещодавно змія напала на дев'ятирічної дитини. Вона вкусила його за праву руку. Батьки дитини викликали швидку допомогу. Медики в свою чергу перевезли дитину в дитячу лікарню для надання подальшої допомоги.

Нагадаємо, Знай писав, що під львовм отруйна змія довела дитину до реанімації.

Знай повідомляв, що в Дніпрі зловили змію, яка кидався на перехожих прямо в сквері.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській області отруйна змія вкусила хлопчика за руку.