На Харківщині 7 червня в одному з супермаркетів раптово померла жінка. 64-річна відвідувачка раптово впала і померла. На місце викликали поліцію і швидку, але лікарям залишалося лише констатувати смерть.

Місцеві жителі відзначили, що жінка померла прямо біля входу в супермаркет. Тіло обгородили ящиками і коробками з-під фруктів. Всередині цієї огорожі поліцейський оформляє протокол та інші документи.

"Клас на "Одеської". На вході лежить тіло жінки. Її обгородили ящиками з бананів з усіх боків. Всередині цієї клітини варто співробітник поліції і оформляє", - написав очевидець.

У Супермаркеті померла жінка Фото: Хсалтовка

У поліції розповіли, що повідомлення надійшло в 10:21 7 червня від лікарів швидкої допомоги. Правоохоронці повідомили, що померла 64-річна місцева мешканка. Судово-медична експертиза повинна встановити причини смерті, але за попередньою інформацією на її тілі не виявлено слідів насильницької смерті.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що в Тернополі священнослужителя наздогнала смерть від інсульту. Проте чоловік перебував тривалий час у лікарні. Йому стало погано по дорозі на службу в храм. Священнослужителя госпіталізували і діагностували у нього інсульт. З 22 квітня по 26 квітня він боровся за життя, але не зміг перемогти.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі помер священик, якого скосив інсульт 22 квітня. Чоловікові стало погано, коли він їхав в храм на службу.

Знай повідомляв, що у Львові лікарі повернули до життя чоловіка після 20 хвилин клінічної смерті.

Нещодавно Знай передавав, що у великобританії жінка померла після походу в супермаркет.