На Харківщині з'явилися перші фрукти весни-літа 2020 року. Однак вони вражають своєю дорожнечею. Про це написав Телеграм-канал Віха. Ціни на полуницю і черешню на харківських ринках перевищують у кілька разів минулорічні показники.

Як виявилося, полуниця стала в 3 рази дорожче, ніж було в аналогічний період минулого року, а черешня – в два рази дорожче. На Центральному ринку Харкова за кілограм полуниці просять 70-100 грн, а за кілограм черешні – 100 і більше гривень.

Продавці кажуть, що подорожчання обумовлене дощовою погодою і повільним дозріванням фруктів. Вони також сподіваються, що ягоди почнуть швидше зріти, якщо вигляне сонце і відновиться тепла погода.

Варто відзначити, що на великому харківському ринку Барабашово згорів магазин. Це сталося минулої ночі. Будівля магазину тканин і поруч розташовані магазини сильно постраждали від вогню. Торговці підраховують збитки. В магазині, з якого почалася пожежа, згоріли всі товари.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Це не перша пожежа на Барабашово. Раніше там горіли магазини електроніки. Однак тоді вдалося вчасно відреагувати і загасити вогонь, тому збитків і втрат вдалося уникнути.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові на найбільшому ринку Барабашово, сталася пожежа, вигоріли кілька магазинів до тла.

Знай повідомляв, що місцеві влади на Харківщині створили чат-бот, який дозволить городянам відстежувати дії влади і критикувати їх.

Нещодавно Знай повідомляв, що в Харкові комунальники вирішили, що можна не працювати і кинули людей без води і з дірявими трубами.