У Харкові шукають сивого і худорлявої дідуся Животько Миколи Андрійовича. В оголошенні про розшук, опублікованому на Телеграм-каналі «Ху*вий Харків», говориться, що чоловік живе в районі по вулиці Індустріальна Плиткова.

Крім того, є можливі напрямки, куди міг поїхати або піти чоловік. Зокрема, рідні назвали маршрути тролейбуса 7, 46, 45, а також вони відзначили, що він міг виїхати на маршрутці. Передбачається, що Животько Микола Андрійович міг відправитися на дачу, яка розташована в селищі Світанок.

У чоловіка немає з собою мобільного телефону і документів. Він страждає проблемами з пам'яттю і орієнтацією, тому міг просто заблукати. Родичі попросили зателефонувати всіх, хто бачив їх дідуся за телефоном (050) 172-39-98.

На Харківщині шукають дідуся Фото: скріншот

Нещодавно повідомлялося, що в Харкові і області шукають неповнолітню дівчину, яка втекла через вікно своєї кімнати і більше її ніхто не бачив. Передбачається, що вона може бути в різних містах Харківської області. 14-річна Віолетта Штагер втекла з батьківського дому 1 червня і до цих пір не з'являлася там.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На Харківщині шукають чоловіка, який написав прощального листа і зник. 28-річний Олексій Гордієнко пропав в селі Куп'янськ-Вузловий після того, як написав записку, в якій заявив, що без нього всім буде краще. Дружина і діти в цей день перебували в селі і чоловік збирався до них їхати, але не задовго до цього від нього прийшла прощальна СМС.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Харківщині розшукують 14-річну втікачку.

Знай писав, що на Харківщині пропав глава сімейства після дивної СМС.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові на вулиці гуляла дворічна дівчинка без верхнього одягу і дорослих.