Під Харковом кілька діб шукають 28-річного Олексія Гордієнко з селища Куп'янськ-Вузловий. 31 травня чоловік відправив дружину прощальне повідомлення і зник.

До пошуків чоловіка долучилися волонтери пошукової групи «Мілена». Про це повідомляє ГородХ.

Як вдалося з'ясувати активістам, Олексій живе в багатоквартирному будинку по вулиці Комарова. Його дружина з дітьми на час карантину виїхала до матері в село Гусинка, розташовану в тридцяти кілометрах. Олексій працював в селищі і частенько їздив до рідних в село.

«31-го травня о 13.00 він поговорив по телефону з дружиною, вона сказала, що потрібно було купити додому в магазині. Після цього Олексій збирався виїхати в Гусинку. Але близько 18.00 на телефон дружини прийшло прощальне смс від Олексія», - розповідає дядько зниклого Олексій Клочков.

В смс серед іншого було написано: «Сподіваюся, вам всім без мене буде краще в цьому світі. Не шукайте, можливо, колись мене знайдуть».

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Після цього Олексій перестав відповідати на телефонні дзвінки.

Дядько зниклого стверджує, що Олексій з дружиною жили дружно, ніяких сварок напередодні не було.

Близькі обривали телефон Олексія Гордієнко весь вечір і всю ніч з 31 травня на 1 червня. У якийсь момент мобільний відключився, але близько 4 ранку рідним прийшла смс «Абонент знову на зв'язку».

«Кинулися до нього додому, але телефон знайшли в ліжку під подушкою. Таке враження, що його хтось включив», - зазначив Клочков.

Де зараз знаходиться зниклий – поки не відомо. Волонтери прочесали довколишню місцевість, ліс і місця, якими потенційно могли скористатися для здійснення самогубства. Поки Олексій не знайдено.

«2 червня на пошуки прибуло дуже мало людей. Не вистачає волонтерів-добровольців. Місцеві жителі, які зібралися в маленькій кількості, не мають досвіду в пошуку, тому допускають помилки, які волонтери з нашого загону вже пройшли. Також тамтешні жителі не перестають вірити відунів і екстрасенсів, які тільки вводять в оману», - каже волонтер пошукової групи «Мілена» Анатолій Шандиба.

Зі слів волонтера, у пошуковій роботі дуже не вистачає човна, квадрокоптера і кінологів з собаками. Сьогодні волонтери обіцяють продовжити пошуки.

Прикмети Олексія: зріст близько 165 см, худорлявий

Був одягнений: в сіру шапку, сіру вітровку, чорні спортивні штани, темно-синій светр з візерунком. При собі у чоловіка була барсетка з паспортом і банківської картою, на якій могла зберігатися невелика сума.

Всіх, кому що-небудь відомо про місцезнаходження молодого чоловіка, просять повідомити за телефонами 099-034-26-60, 068-777-0-112 або 102.

Важлива будь-яка інформація, адже на кону здоров'я і життя молодого чоловіка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі зникла пенсіонерка з масивним носом - онуки благають розшукати бабусю

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Кривому Розі поліція збилася з ніг у пошуках смаглявого хлопця — рідні у розпачі

Також «Знай.ua» писав, що Під Франківському пропав сивий чоловік у камуфляжі, який дуже любив гриби - копи прочісують кожен метр