У Харкові в ніч з 1 на 2 червня по вулиці йшов дитина трьох років без взуття і верхнього одягу. Про це повідомили мешканці вулиці Миру, 44, де і знайшли дитину. Дівчинка 2-3 років йшла по вулиці одна, пише NewsRoom.

В повідомленні жителі розповіли, що дитина йшов по вулиці без супроводу дорослих, але був дуже радий можливості походити по калюжах. Вони відзначили, що дівчинка була одягнена в колготки, легкі штанці і кофтинку. На ній не було взуття, а також шапки і куртки.

Автор цього повідомлення розповів, що на місце викликали поліцію, патруль забрав дитину у відділення. Зараз працівники ювенальної превенції займаються пошуком батьків малятка. В управлінні Нацполиции пообіцяли повідомити подробиці інциденту пізніше, коли знайдуть батьків.

Дівчинка, знайдена на вулиці Миру, 44 Фото: соцмережі

Нещодавно на Харківщині дитина провалився в каналізаційний люк. Очевидець інциденту розповів, що почув крики і плач у дворі, а коли виглянув, то побачив страшну картину – мама витягала плаче дитини з відкритого люка. Він також зазначив, що ці люки відповідні служби так і не закрили, хоча місцеві жителі просили зробити це.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У Харкові швидка забрала двох новонароджених дітей у горе-батьків, які вживають спиртне і не доглядають за дітьми. Одному з дітей вже виповнилося 1,5 року, а другого тільки шість місяців. Діти не доїдали і жили в багні.

Нагадаємо, Знай писав, що під Харковом дитина провалився в каналізаційний люк.

Знай повідомляв, що швидка допомога забрала у горе-матері двох дітей.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові зникла мама і шестирічна дитина.