У Харкові та області почастішали пропажі неповнолітніх дітей, і початок цього літа не стало винятком тривожної статистики.

Співробітники первомайського відділу поліції розшукують Віолетту Штагер 2006 року народження. 14-річна дівчинка, вранці 1 червня втекла з власного дому і досі не повернулася.

Про це передає прес-служба поліції у Харківській області.

За інформацією поліцейських, 1 червня о 7 ранку, Віолетта вилізла через вікно власного будинку і дотепер про її місцезнаходження нічого не відомо.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Для підлітка це вже не перша втеча, дівчинка і раніше тікала з дому.

За словами правоохоронців, вона може знаходитися в різних містах області.

джерело: Національна поліція
джерело: Національна поліція

Прикмети Віолетти: на вигляд 13-14 років, зріст 150 сантиметрів, світло-русяве волосся, сіро-зелені очі.

Була одягнена: у чорні джинси, синю футболку з довгим рукавом, чорні кросівки з червоними вставками.

Якщо у когось є хоч якась інформація про розшукуваної, прохання повідомити в Первомайський відділ поліції за телефонами: чергова частина (05748) 3-21-12, 068-085-41-91, 066-834-05-82, 102 або іншим зручним способом.

Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я Віолетти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Франковчанина другу добу розшукують з водолазами та кінологами, - "Пішов у ліс, і з кінцями..."

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Франківському пропав сивий чоловік у камуфляжі, який дуже любив гриби - копи прочісують кожен метр

Також «Знай.ua» писав, що Харків'янин написав прощальне повідомлення родині, а після як крізь землю провалився - "Вам всім без мене буде краще"