Харківська область міцно закріпилася на другому місці антирейтингу. На цей раз все пов'язано з зарплатою. До речі, ще три місяці тому Харківська область займала третє місце в антирейтингу.

Про це повідомляє новинний портал hyser.

Згідно зі статистичними даними загальна сума заборгованості по зарплаті в Харківській області збільшилася на цілих 77 млн гривень, починаючи з початку 2020 року. Так, дуже багато підприємств в області стрімко збільшують свої борги по заробітній платі.

Середня зарплата в Харкові в квітні склала 8 тис. 768 грн., що на 10,7% менше, ніж у березні. Про це повідомили в Головному управлінні статистики в Харківській області.

Кабмін озвучив прогноз середньої зарплати на 2020
Кабмін озвучив прогноз середньої зарплати на 2020

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

При цьому сума заборгованості постійно зростає, починаючи з початку року. Так, за кілька місяців 2020 розмір заборгованості по зарплаті становить 21%. В ГУ служби статистики по Харківській області також повідомили, що починаючи з початку 2020 року загальна сума заборгованості станом на травень цього ж року становить космічні 444 мільйони 626 тисяч гривень.

Подібні показники є абсолютним антирекордом за останні шість років.

В той же час не менш радісна ситуація з заборгованістю по зарплатах в Україні. Всього за місяць ці показники по Україні зросли на 1,1%. В цілому ж, за даними Державної служби статистики, заборгованість по зарплаті в Україні на 1 травня становить космічні 2,997 млрд грн. Відповідними даними поділилися у Державній службі статистики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше А ти чому не ростеш? Українці міткою карикатурою нагадали владі про своїх зарплатах

Як повідомляє портал «Знай.ua» Львів'ян змушують виживати на дві мінімалки - скільки заробляють українці у серці Галичини

Також «Знай.ua» писав, що Життя українських пенсіонерів кардинально зміниться в цьому році - 5 нововведень, які вплинуть на гаманець