Харківська область знову лідирує в антирейтингу по регіонах зі кількістю заборгованості по зарплаті. Харків'янам не виплатили понад 400 мільйонів гривень.

Так стало відомо, що Харківщина вкотре потрапила до рейтингу за кількістю заборгованості по заробітній платі. Згідно з даними Держстату України, станом на 1 березня на Харківщині заборгованість із зарплати склала понад 400 мільйонів гривень.

Скріншот

У порівнянні з другими регіонами України, Харківщину випереджає лише Донецька область, там заборгованість складає 717,9 млн. грн. Трете місце посідає Дніпропетровська область, там заборгованість складає 371,3 млн. грн.

Також Держстат України повідомляє, що січні 2020 року на Харківщини продовжилося падіння промисловісті. У цьому місяці виробництво в області впало на 7%. При цьому індекс промисловості продукції в січні в порівнянні з груднем 2019 року склав 92,7%.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в комунальних аптеках Києва вже з 2 квітня з'являтися одноразові маски, а з 3-го числа – марлеві.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві з 1 квітня ціни на деякі продукти харчування почали поступово зменшуватися.

Також портал Знай.uа писав, куди звертатися в Києві з підозрою на коронавірус.