Вже починаючи з 1 червня Харків чекає чергове послаблення карантину, а це значить, що відновить свою роботу Південна залізниця і харків'яни зможуть почати їздити в пригород, ну або в інші міста України.

Але ось невдача, як стало відомо, Південна залізниця планує запустити в роботу всього 25% електричок від загальної кількості поїздів. А це зовсім мало, адже людей менше не стало і будуть величезні тисняви. І до того ж правило "дотримуватися дистанції" у цьому випадку буде нещадно порушено.

Укрзалізниця, скріншот з відео
Укрзалізниця, скріншот з відео

Про цієї новини повідомили в телеграм-каналі "Х**вий Харків".

"Що думає управління південної ЗАЛІЗНИЦІ щодо приміських поїздів — незрозуміло. Планується пустити всього 25% від загальної кількості поїздів. Тиснява у поїздах буде страшна! Про яке дотримання дистанції можна взагалі говорити?",- написали в повідомленні.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

розклад

Нагадаємо, починаючи з 22 травня проїзд у харківських приміських електричках зріс в ціні більш ніж у два рази. Нові ціни для Південної залізниці оприлюднені сегодня на сайті АТ “Укрзалізниця”.

Найдешевший квиток на електричку може коштувати 8.00 грн. (раніше він коштував 3.50 грн), якщо відстань до потрібної станції не перевищує 5 км.

За дорогу від 6 до 10 км пасажиру доведеться заплатити вже в 10,5 грн. (колишня ціна 4,47 грн.).

Від 11 до 20 км - 11 грн. (було -4,95 грн.) і т. д.

Тариф на проїзд у приміських поїздах по Харківщині наведено у відповідності з єдиним митним тарифом по території всієї Південної залізниці - на рівень Полтавської та Сумської областей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Під стукіт коліс..." — Укрзалізниця записала для пасажирів ASMR-відео

Як повідомляє портал «Знай.ua» Роман Веприцький: "Укрзалізниця розробляє Стратегію розвитку мультимодальних перевезень"

Також «Знай.ua» писав, що З першим днем літа в Харкові "оживе" залізниця - що ще повернеться до життя