У Харкові можуть закрити один з вокзалів міста через збитковість.

Про це повідомляє інформаційний портал "Status Quo".

ПЗ віднесла залізничний вокзал "Левада" в Харкові до категорії малодіяльних та збиткових. У південній залізниці пояснили, що за дев'ять місяців поїзди і електрички в Харкові перевезли 3,72 млн пасажирів пільгових категорій на загальну суму 23,64 млн грн. Чере маленький потік пасажирів південної залізниці недоотримають в цьому році 32,85 млн грн.

Поїзда


Також варто відзначити, що "Укрзалізниця" не наполягає на закритті вокзалу. Їх мета - вирішити проблему комплексно, щоб продовжити працювати в тому ж режимі. Південна залізниця пропонує місцевій владі покрити збитки від малодіяльних станцій.

І уточнили, що процедура компенсації збитків з місцевих бюджетів встановлена Законом України "Про залізничний транспорт". Якщо ж місцева влада не буде компенсувати збитки, то "Укрзалізниця" подасть заяву про закриття вокзалу.

Нагадаємо, раніше Укрзалізниця влаштувала пасажирам нову порцію нічних кошмарів: "Шторка бадьорить", фото.

Також Знай.ua писав, що в "Укрзалізниці" знайшли спосіб боротьби зі старими і брудними туалетами у вагонах: "Кульочки...".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Портал Знай.ua повідомляв, що "Укрзалізниця" стала перевозити "вусатих безбілетників", пасажири в люті: "У першому класі вони жирніші".