Всі міста України зараз змушені стояти у величезних чергах, адже карантинні обмеження змушують дотримуватися певних правил перевезення городян. До того ж після послаблення карантину багато хто знову вийшов на роботу і цим же людям потрібно доїхати на роботу, оскільки метро не працює, то всі йдуть на наземний транспорт і, на жаль, Харків виявився не готовий до такого величезного потоку людей.

Наприклад, в телеграм-каналі "СолнцеЛикий Харков" підписниця поділилася відео, на якому на 54 маршрутку вишикувалася величезна черга.

"Кароч пока там луДший меряется х&ями со Шмыгой, простые Роднулики и Малыхи страдают и это касается не только пассажиров но и автолюбителей.
Расклад такой - луДший говорит (несколько раз) откройте метро, его мягко посылают нах*й. ЛуДший не долго думая начинает масштабный ремонт по всем дорогам центра (хотя можно было недельку подождать) а х*й там не валялся - сегодня весь город встал. И все дружно ебала свои по заваливали - луДший показал шо он в городе главный, а Шмыга козлина. Ура еб*ть его в рот, завтра нас ждёт очередной пипец (даже таксюки ах**вшие от сегодняшнего) "- написано в повідомленні.

Кароч пока там луДший меряется х&ями со Шмыгой, простые Роднулики и Малыхи страдают и это касается не только пассажиров но и автолюбителей.

Кароч пока там луДший меряется х&ями со Шмыгой, простые Роднулики и Малыхи страдают и это касается не только пассажиров но и автолюбителей. Расклад такой - луДший говорит (несколько раз) откройте метро, его мягко посылают нах&й. ЛуДший не долго думая начинает масштабный ремонт по всем дорогам центра (хотя можно было недельку подождать) а х&й там не валялся - сегодня весь город встал. И все дружно ебала свои по заваливали - луДший показал шо он в городе главный, а Шмыга козлина. Ура еб&ть его в рот, завтра нас ждёт очередной пипец (даже таксюки ах&евшие от сегодняшнего). Снимала на очередь на 54 маршрутку и надпись на остановке. Мы в Телеграм https://t.me/joinchat/AAAAAEl6qvMJMXzU-AMz4g

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Geplaatst door СолнцеЛикий Харьков op Dinsdag 19 mei 2020

" Найкращий будь-якого Шмигу на нуль помножить!", "Нічого. Ху**чані побомблять, і стрункими рядами підуть голосувати за Гепуция на слід виборах. Кернес не винен він за народ", " ой бл*ть який стиль, це божественно)))))", " Треба лісапед правильний купити. Зараз щоб по місту пересуватися - це реальний варіант. Скільки ще ці гойдалки з транспортом триватимуть, ніхто не знає. А ну як гена включить метро, а там - новий наїзд чі хвиля мікроба, і новий карантин з пробками? А на лісапед по-тихому,якщо дуже треба, то можна. І швидше буде", " Такі черги в основному на тралейбасы харе пи**іть!"- прокоментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів'ян маринують у кілометрових чергах на транспорт - "чекаємо маршрутку, як Бога"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові тролейбус заплутався в "гордості Кернеса" і зібрав величезну пробку, - "17 мільйонів псу під хвіст"

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни масово наплювали на карантин і вийшли на вулиці "голяка"