Вбивство 13-річної дівчинки Христини в Харкові, імовірно вчинене матір'ю, обростає новими подробицями. Зокрема, стало відомо, що напередодні розправи з дочкою її мати, 38-річна Тетяна П'янова, вела себе дивно. Про це повідомляє видання «Сьогодні».

За словами депутата місцевої ради Тетяни Пантелєєвої, стало відомо, що перед убивством жінка передала братові всі ікони, наявні у неї вдома. Сусідка підозрюваної каже, що напередодні трагедії П'янова завісила чорною тканиною всі дзеркала – наче якщо б у будинку знаходився небіжчик.

При цьому раніше жінку не помічали за якими-небудь окультними заняттями.

Пантелєєва додає, що односельці підозрюваної чекають для неї довічного вироку, оскільки бояться її. Однак брат жінки вважає, що його сестра не могла вбити дочку, так як дуже її любила.

Нагадаємо, що Тетяну Пьянову, яка голою йшла по вулиці з головою дочки в пакеті, заарештували та утримують в СІЗО. Її підозрюють у вбивстві дівчинки, проте захист домагається для неї домашнього арешту, оскільки немає свідчень про те, що вона може спробувати втекти з-під слідства.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше У справі вбивства дівчинки в Харкові спливли несподівані деталі - "чекаєте, коли він нас уб'є?"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові поховали обезглавленную матір'ю дівчинку - весільне плаття, квіти і море сліз

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові на звалищі знайшли те, що залишилося від міліціонера