Харків'яни, які під час карантину змушені перебувати вдома, втратили душевну рівновагу через гучну роботу комунальників. Обурені мешканці багатоповерхівок Харкова написали чиновникам петицію з проханням вирішити наболіле питання.

«Категорично заборонити фірмі КВПВ вивозити сміття зі спальних районів до 8 ранку! Замініть сміттєві контейнери на пластикові, сучасні, щоб не гуркотіли під вікнами!» - висуває вимогу автор петиції.

Комунальники Харкова, фото: Вечірній Харків
Комунальники Харкова, фото: Вечірній Харків

Ця петиція була викладена на сайті міської ради і зараз під нею йде збір підписів. На сьогодні петицію підписали одиниці харків'ян, а саме 10 осіб, але якщо через три місяці вона набере 5000 голосів, у мерії зобов'язуються взяти її на розгляд.

Нагадаємо,електронна петиція з вимогою передати управління монастирем, храмами і територією Києво-Печерської лаври Української православної церкви (Московського патріархату) Православної церкви України зібрала необхідні для її розгляду президентом Володимиром Зеленським 25 тисяч підписів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ніяких платіжок - Зеленського просять скасувати оплату комуналки на період карантину

Як повідомляє портал «Знай.ua» Львів'янин запропонував Садовому підзаробити на водіях, штраф можуть здерти з кожного

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни поставили Кернесу жорсткий ультиматум, люди вже не витримують