На сайті Харківської міської ради з’явилась петиція, автори якої просять мера міста Геннадія Кернеса вирішити проблему поштових скриньок у під’їздах їхніх будинків, повідомляє портал “Город Х”.

Автори петиції вказують на те, що, зокрема, в будинку по вулиці Зубенка 29-г поштові скриньки знаходяться в жахливому стані та є непридатні для отримання корреспонденції. Тому у петиції харків’яни просять Кернеса встановити в їхньому будинку нові поштові скриньки.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Для того, щоб петиція потрапила на розгляд до міської ради, вона має набрати 5 тисяч підписів за три місяці.

Нагадуємо, що нещодавно в мережі з’явилась інформація про те, яку зарплатню отримує директор “Укрпошти” Ігор Смілянський.

Як повідомляв портал Знай.ua, влада пообіцяла чорнобильцям та ветеранам більші виплати вже у липні.

Також Знай.ua писав про те, що українцям пояснили, куди звертатися, якщо з сумами у платіжках категорично не згодні.