У Харкові мешканці висотного будинку скаржаться на «обстріл» фекаліями, який влаштував хтось з їхніх сусідів. Фотодокази опублікували в співтоваристві «ХС Харків» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що страждають люди, що живуть в будинку за адресою вулиця Широнінців, 18.

«Якісь у*бани регулярно викидають фекалії з вікна у двір на Широнінців, 18. З під'їзду неможливо вийти, сморід стоїть страшний. Як з таким боротися? Будинок дев'ятиповерховий, вистежити, хто саме це робить, не виходить», - відзначає автор посту.

Фото: "ХС Харків"
Фото: "ХС Харків"

«У нас були такі сусіди. Їм за несплату перекрили каналізацію, вони у вікно виливали все», «Кому воду відключили, і каналізацію, той і винен», «"Трасологічна експертиза" вкаже на дев'ять квартир, які треба цим продуктом і позначити. Самі розберуться потім», - вважають харків'яни.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

«Якась божевільна баба», «У нас в домі мешкав один на голову хворий... У нього була собака, яку він вигулював на балконі... Коротше, люди, які купили біля нього квартиру, гівно у сантиметрів 15 вигрібали... Потім він кудись зник... мужик в сенсі... І тут явно пацієнт божевільні живе», - діляться особистими спостереженнями коментатори.

Нагадаємо, раніше У Харкові мешканці висотки втомилися спостерігати за карантинними втіхами в будинку навпроти, - "Ваш з*кс з батогом знімають діти!".

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові копи проморгали маршрутку, набиту тисячами "штрафних" гривень - про карантин ніхто не чув.