Підозрювана у жорстокому вбивстві власної дочки оскаржила запобіжний захід і хоче вийти із СІЗО.Мати 13-річної вбитої подала відповідну апеляцію.

Як повідомили в Апеляційному суді, представники захисту жінки, яка підозрюється у жорстокому вбивстві своєї 13-річної дочки, подали апеляцію на рішення про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, Тетяну Пьянову затримали вранці 30 квітня. Оголена жінка йшла по вулиці Полтавський шлях. В руках у неї був ніж і пакет, всередині якого виявили відрізану голову дитини. Як з'ясувалося пізніше, жертвою була неповнолітня дочка фігурантки Христина. Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 115 КК України ("умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю").

В той же день суддя Віктор Вікторов обрав жительці селища Подвірки запобіжний захід у вигляді 60 днів утримання під вартою без права внесення застави. Проте захист жінки не погодилася з цим рішенням і оскаржив його.

Засідання відбудеться вже в кінці місяця – 28 травня.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Geplaatst door Аня Юрченко op Donderdag 30 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У справі вбивства дівчинки в Харкові спливли несподівані деталі - "чекаєте, коли він нас уб'є?"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові поховали обезглавленную матір'ю дівчинку - весільне плаття, квіти і море сліз

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові на звалищі знайшли те, що залишилося від міліціонера