Хоч зараз по всій Україні і ввели карантин, але багато громадян наполегливо продовжують його порушувати. Наприклад в мережі показали фото, на яких зафіксовані випадки порушення карантину в Харкові.

Відповідні знімки з'явилися в Telegram-каналі "Х**вий Харків".

"На Світлій біля школи №42 не бояться коронавіруса", - наголошується в повідомленні.

скріншот
скріншот

"І ще один … карантин на Гагаріна, 43-а", - підписано ще одне фото.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

скріншот
скріншот

Як можна помітити з фотографій, то народ "наплював" на карантин і його правила. Ніхто маски не носить, а про дистанцію, так взагалі мови не йде.

джерело: Telegram-канал
джерело: Telegram-канал

скріншот
скріншот

Нагадаємо, карантин в Україні був введений ще в середині березня. І з початку він був продовжений до 24-го квітня. А 22 квітня прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну повідомив про продовження карантину в Україні до 11 травня включно.

Так само, нагадаємо, поки в країні триває жорсткий карантин через пандемію коронавірусу і багато хто, на щастя, дотримуються карантинні заходи і не виходять з дому без потреби. У цей же час харківські пенсіонери штурмують кіоски з пресою, магазини та інші місця стандартного скупчення людей. В Телеграм-каналі ВІХА(Харків) виставили пост з фотографією, на якій видно, як велика кількість пенсіонерів стовпилося в черзі до кіоску з пресою. Про безпечну дистанцію і мови не йде, ну хоч почали носити маски.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові мешканці висотки втомилися спостерігати за карантинними втіхами в будинку навпроти, - "Ваш з*кс з батогом знімають діти!"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харківські пенсіонери оголосили війну карантину, стоячи в черзі за молоком

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові копи проморгали маршрутку, набиту тисячами "штрафних" гривень - про карантин ніхто не чув