Масові заходи в Харкові, присвячені 75-ій річниці Перемоги, швидше за все, скасують.І все через відому причину - карантин, тому харків'янам запропонували вийти на балкони з фотографіями дідів і прадідів.

Про це повідомив мер Харкова Геннадій Кернес.

За його словами, раніше на 9-е травня планувалося масова хода "Полку Безсмертної Перемоги", а ввечері на площі Свободи повинен був відбутися святковий концерт, "масштаби і зірковість якого запам'яталися б харків'янам надовго".

"На жаль, пандемія COVID-19 внесла суттєві корективи в наші плани – схоже, карантин і терміни надзвичайної ситуації в Україні торкнуться і 9-е травня. Масових заходів, швидше за все, проводити буде не можна. Але, на щастя, навіть коронавірус не в силах змусити нас повністю відмовитися від ідеї проведення «Полку Безсмертної Перемоги",- написала Кернес.

скріншот зі сторінки у Facebook
скріншот зі сторінки у Facebook

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Я закликаю вас 9-го травня, рівно о 12:00 вийти на балкони ваших квартир з фотографіями ваших дідів і прадідів і провести загальноміську хвилину Мовчання, Пам'яті і Вдячності їх подвигу",- додав мер.

У той же час Кернес сказав, що в разі поліпшення ситуації з карантином та надзвичайною ситуацією в країні, то міська влада встигне організувати і провести ходу "Полку Безсмертної Перемоги" так, як планувалося раніше.


"Якщо ситуація з карантином і надзвичайною ситуацією в країні зміниться на краще до Дня Перемоги, впевнений, що ми встигнемо організувати і провести ходу «Полку Безсмертної Перемоги» так, як ми планували",- підсумував мер Харкова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес "вчепився в обличчя" харків'ян, які "довіряють справах" - трюк мера перед виборами підірвав мережу

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кернес спустить шалену суму на рекламу в Facebook і Instagram, заплатять харків'яни

Також «Знай.ua» писав, що Кернес заговорив про пандемію в Харкові, кому варто заспокоїтися