Мер Харкова Геннадій Кернес звернувся до водіїв міста з проханням долучитися до веб-додатку «ХелпМед», щоб на період карантину допомагати медикам дістатися до роботи.

Про це він написав 2 квітня у своєму Telegram-каналі.

Мер згадав, що місто часто співпрацює з бізнесом, і тепер, в умовах карантину, соціально відповідальні компанії закликали допомагати медпрацівникам. Так, харківська IT-компанія «Vilmate» спеціально створила мобільний додаток «ХелпМед», де медики можуть знайти водія, який підвезе їх на роботу без оплати.

Таксі Uklon
Таксі Uklon


«Харків'яни вже активно підключаються до платформи і допомагають тим, хто щодня рятує життя. Закликаю водіїв підтримати ініціативу і допомагати лікарям в цей час, а лікарів – користуватися додатком і продовжувати захищати наше місто від пандемії. Радий, що в Харкові є соціально відповідальний бізнес і містяни, які завжди готові допомогти один одному у важкі хвилини», - поділився Геннадій Кернес.

Якщо вас зацікавила дана пропозиція, то щоб скористатися сервісом, потрібно на ПК або смартфона ввести електронну адресу helpmed.com.ua і зареєструватися там в якості водія чи медика. Потім співробітник медустанови залишає заявку, його місцезнаходження та адресу куди йому потрібно дістатися. Водій реагує на заявку та приймає її.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше Харківські таксисти вийшли на новий рівень захисту від коронавіруса, гроші - "в дірочку"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харків'яни вимагають від Кернеса "запросити" китайців Харків

Також «Знай.ua» писав, що Алло, Кернес? Мер Харкова вирішив "розвіяти" городян на карантині, ловіть номерок