Харківська поліція виписує адмінпротоколи порушникам карантину. Станом на 21 березня, було складено 32 протоколи.

Правоохоронці приступили до перевірки дотримання карантинних заходів, введених в обласному центрі у зв'язку з епідемією коронавірусу. Про це повідомили в ГУ НПУ Харківської області.

Поліцейські перевірили продавців у Шевченківському, Індустріальному, Основ'янському, Новобоварському та інших районах Харкова.

люди в масках, скріншот з відео
люди в масках, скріншот з відео

Наприклад, не закрилися і продовжували працювати кілька закладів громадського харчування в різних районах міста, магазин з продажу меблів у Молчанівському провулку, ремонт одягу і взуття на Холодній горі, автомийка на Клочківській і більше 15 магазинів непродовольчих товарів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Так, через очевидні порушення вимог карантину поліція відкрила три кримінальні провадження. Крім того, адміністративні заходи прийняті до десятків підприємців, які не припинили господарську діяльність під час карантину.

Санкцією статті передбачено штраф для громадян - від 17 до 34 тисяч гривень та для посадових осіб - від 34 до 170 тисяч гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комендантську годину і "караючі" патрулі - українці розповіли, що відбувається в Європі під час пандемії

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Як мінімум до травня, більш реалістично до червня", - з'явився прогноз терміну карантину

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни "цілуються" в чергах, поки вся Україна сидить на карантині - зухвалий фотофакт