У Харкові стартував демонтажу конструкцій на ринку "Барабашово" і переріс у зіткнення і підпали. Учасники акцій протесту - місцеві підприємці, які ризикують втратити бізнес, якщо плани влади побудувати дорогу по частині ринку таки будуть здійснені. Бійка відбувається між підприємцями ринку і людьми, які одягнені у форму муніципальної охорони міста.

За даними свідків, в Харкові вже є постраждалі в ході зіткнень. Протестувальників "утихомирюють" димовими шашками, сльозогінним газом. Також на території ринку помічені люди зі зброєю і чутні постріли.

У центрі з Харкова-за цієї колотнечі утворилися величезні пробки

Відео з відповідними кадрами в соцмережах публікують різні міські пабліки.

Як видно на одному з відео, то люди в темно-зеленій формі перегороджують шлях підприємцям. Один з чоловіків потрапив в кадр, тримаючи в руках пістолет. Він кричить дівчині "не провокувати". Також на відео чути звуки пострілів і вибухів. Як повідомляють очевидці, рух по Академіка Павлова перекрито. Офіційно вся інформація уточнюється.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, раніше Під Харковом кальян "надихнув" підлітків на злочин, покурити не встигли

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кернес заявився на бунтівливе "Барабашово", почнеться знесення ринку прямо зараз

Також «Знай.ua» писав, що На "Барабашово" в Харкові серйозні зіткнення, ринок оточили люди в балаклаві - гримлять постріли