У Харкові на вулиці Свободи один з мешканців викидає сміття просто з вікна, що створює небезпеку для оточуючих.

Сусіди та перехожі не раз намагалися "вправити" чоловікові мізки, однак жодні аргументи на нього не діють - потік сміття продовжує летіти з вікна буквально на голови перехожих.

Скандальними подробицями поділилися у спільноті "Наш Харьков".

У повідомленні йдеться, що викинута чоловіком пляшка ледь не потрапила в жінку з дитиною. За словами користувачів соцмереж, звернення в поліцію залишилися безрезультатними.

"Старі маразматики... Вулиця Свободи 11/13 (кол Іванова) чоловік щодня викидає сміття з 4го поверху. Сусіди неодноразово зверталися поліцію. Результату немає. Зараз, викидаючи сміття, трохи не зашиб пляшкою жінку з дитиною. Кажуть, раніше обіймав відповідальну посаду", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скріншот facebook

"Треба пляшку повернути йому назад, через вікно", "А чому його не вчать? Приносьте йому на поріг його ж сміття", "Скажіть, буде викидати сміття, буде розбито скло", - радять розлючені харків'яни у коментарях під публікацією.

Скріншот facebook

Нагадаємо, в Мерефі, що на Харківщині, сталася пожежа в котельні кінотеатру. На момент інциденту у приміщенні перебували відвідувачі, які прийшли переглянути вечірній сеанс.

Як повідомляв портал Знай.ua , на ходу загорівся потяг "Шостка-Київ", в цей момент у вагонах перебували люди.

Також портал Знай.ua писав, що в знаменитому російському парку, що знаходиться в Москві, сталася масштабна пожежа.