Міська влада Харкова на чолі з мером Генадієм Кернесом анонсувала будівництво нової магістралі, яка буде проходити через ринок-гігант "Барабашово".

Геннадий Кернес, фото: Город Х
Геннадий Кернес, фото: Город Х

Варто нагадати, що через будівництво у місті розгорілася справжня війна між владою та підприємцями, які тримаються за свої робочі місця.

Однак у Кернеса заявляють - проблему з підприємцями вирішено.

Про це повідомив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, передає СтройОбзор.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Чиновник наголосив, що влада активно працює над проектом нової магістралі і всім робочим місцям, які знаходяться в зоні будівництва, вже виділили нову ділянку під торгові майданчики для підприємців.

"Ми виділили рівнозначний ділянку і навіть більше і зараз розробляємо його повну логістику, виходячи з розуміння, які групи товарів там будуть представлені, які санітарні норми, а також умови охорони праці повинні бути дотримані. Ми скоро презентуємо вам цей проект, який задовольнить всіх підприємців", - підкреслив віце-мер.

Ігор Терехов, фото: Місто Х

Ігор Терехов зазначив, що 79 підприємців з "Барабашово" вже уклали договори з КП "Щасливе місто".

Нагадаємо, Кернес закатає мільйони в асфальт заради "Барабашово": скільки висмокче скандальне будівництвопро.

Як повідомляв портал Знай.uа, недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.