Водій харківської маршрутки здивував приємним сюрпризом на Новий рік - кожному пасажиру він вручав по мандаринці та вітав із прийдешніми святами.

Зворушливими кадрами поділилися у спільноті "ХХ" в Іnstagram.

На кадрах видно, як літній маршрутник частує пасажирів запасами цитрусових, які вважаються здавна одним із головних атрибутів Нового року та зимових свят. У величезному ящику багато фруктів, тому ласощів вистачило на усіх бажаючих.

"Водій у Покотилівській маршрутці роздає мандарини. Усіх з Новим роком!", - йдеться у підписі під фото.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Користувачі засипали публікацію захопленими коментарями.

"Оце я розумію - воділа", "Безкоштовно по одній штуці давав", "справжній новорічний настрій", "Круто", "Красунчик", - пишуть харків'яни.

Скріншот Іnstagram

Нагадаємо, Кернес закатає мільйони в асфальт заради "Барабашово": скільки висмокче скандальне будівництвопро.

Як повідомляв портал Знай.uа, недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.