Південна залізниця з сьогоднішнього дня, 22 серпня, запустила на Харківщині нову електричку, повідомляє портал “StatusQuo”.

Як повідомляється, нова електричка курсуватиме маршрутом Харків-Левада — Золочів із зупинками по станціях Шпаківка, Пересічна та Рогозянка.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Відправлятиметься з Харкова електричка щоденно об 11:44 та прибуватиме до Золочева о 13:03. Назад із Золочева відправлення буде о 13:23 із прибуттям на станцію Харків-Левада о 15:22.

Нагадуємо, що на початку серпня Укрзалізниця опинилась в епіцентрі скандалу, коли на маршрут “Харків-Запоріжжя” випустила електропотяг в дуже поганому технічному стані.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Киян залишили без міської електрички: кому доведеться ходити пішки

Раніше портал Знай.ua писав, Укрзалізниця обкладе львів'ян драконівськими штрафами: подробиці скандального ноу-хау